SEKSI NASLEDNICE: Ovo su najzgodnije ćerke domaćih zvezda (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Dragana Džajić su već privukle veliku pažnju javnosti, a za njima po lepoti ne zaostaju ni Mina Joksimović, Teodora Kunić i Helena Topalović

  • 15

O naslednicama Željka Joksimovića, Cece Ražnatović, Dragana Džajića i drugih poznatih ličnosti već se uveliko piše i one su veliku pažnju privukle, pre svega svojom lepotom. Predstavljamo vam najzgodnije ćerke domaćih zvezda a vi sami procenite koja od njih je zaista, najlepša!

Mina Joksimović

Mina ima 19 godina i ćerka je popularnog srpskog kantautora Željka Joksimovića. Ovu devojku mnogi pamte kao simpatičnu devojčicu sa izvanrednim talentom za muziku, međutim, tokom godina ona je izrasla u pravu lepoticu, sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Teodora Kunić

Teodora je starija ćerka poznate voditeljke i LOTO devojke Suzane Mančić. Bavi se pevanjem a nedavno je objavila spot za numeru "Pola srca". Kao i Mina Joksimović, i Teodora voli da objavljuje sopstvene fotografije na društvenim mrežama.

Dragana Džajić

Ova studentkinja Fakuleta organizacionih nauka iz Beograda je naslednica nekada legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dragana Džajića. Dragana se inače bavi i manekenstvom i važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja. Ima i sestru Sanju koja isto može da se pohvali zanosnim izgledom.

Anastasija Ražnatović

Anastasija je ćerka folk zvezde Svetlane Ražnatović. Cecina naslednica je muzički talentovana, voli da peva, a klipovi sa njenim izvođenjem raznih numera mogu se već uveliko pogledati i na sajtu Jutjub. Osim toga, Anastastija redovno koristi društvenu mrežu Fejsbuk, na kojoj između ostalog objavljuje svoje fotografije.

Helena Topalović

Helena je ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka. Kako pišu brojni mediji, bila je u vezi sa mladim pevačem Jovanom Stefanović s kojim je i raskinula. Inače, Helenin otac Topalko izjavio je svojevremeno izjavio da je vezan za njegovu ćerku i smatra da ona ne treba da ne ulazi u brak dok ne napuni 30 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    10. februar 2014 | 15:31

    A gdje Mileta Kitica? I ona je kao bombona. Ova Anastasija je skroz prosjecna.

  • Dragana

    10. februar 2014 | 17:08

    Sto ste zamaglili Topalkovu cerku, pa i ova Cecina ima 16, dakle vrsnjakinje su. Mada izgleda kao da joj je 30, kako joj neko ne sugerise da se odvratno šminka. Inače, lepe su sve devojke, mladost i jeste lepa, ali može li mi neko objasniti zašto sve drze usta non stop u ovoj pozi, kako ih misici ne zabole!

  • Jagoda

    10. februar 2014 | 16:00

    Najjace je za Topalkovu kcer,kao maloletna pa da je "zamaglimo" ;) A ona jadna, maloletna sto se tice leta,a u ostalim stvarima uciteljica da bude!Sve jedna na drugu lice,takvih puni splavovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA