DORIS PUKLA: Na koncertu u Areni samo 1.500 ljudi! (FOTO)

Hrvatska pevačica održala je dugoočekivani koncert "Kombank areni" i svoje srpske fanove zabavila svojim dobropoznatim hitovima

  • 66

Hrvatska pevačica Doris Dragović održala je dugoočekivani koncertu u beogradskoj "Kombank areni" gde je pevala pred oko 1.5000 ljudi i koji je trajao dva sata. Iako je ovom nastupu prisustvovalo ne tako puno publike i u intimnijoj atmosferi, Doris je ipak uspela da zabavi pesmom svoje verne fanove.

Dragovićeva je koncert je otvorila otvorila evrovizijskom pesmom iz 1999. godine "Marija Magdalena", a malobrojni auditorijum počeo je da peva i đuska uz taktove dobropoznate numere. Nakon toga, usledile su hitovi "Željo moja" i "Malo mi za sriću triba" a publika ju je nagradila aplauzom i ovacijama.

- Hvala vam prijatelji, drago mi je što smo se sreli na ovaj poseban datum. Ako se niste zaljubili, uradite to večeras - rekla je dobroraspoložena hrvatska pevačica.

Doris je još jednom napomenula da je ovu turneju nazvala po istoimenoj pesmi "Malo mi za sriću triba" i zatim nastavila sa svojim nastupom.

- Pevajte što više sa nama. Pošto je danas Dan zaljubljenih, ovu pesmu jednoj osobi. Mislim da znate na koju mislim - rekla je Doris i zapevala "Jedini".

Nakon toga, Doris je nagražena sa aplauzom a hrvatska pevačica još jednom se obratila publici.

- Kažemo da svi imamo anđela čuvara - rekla je Dragovićeva a fanovi su počeli da aplaudiraju i vrište jer je to značilo da će ona otpevati hit "Anđeo Gabrijel" što je učinila na njihovo oduševljenje.

Potom je usledila numera "Sudnji dan je" i to u duetu sa Ilmom Karahmet, učesnicom "X Factora". Čudo od deteta iz Kiseljaka pobrala je sve simpatije posle ove pesme a zatim je u sopstvenoj režiji otpevala hit koja ju je proslavila u navedenom muzičkom šou-programu u kojem učestvuje - "Ima jedan svet" od Zorice Kondže.

Nakon svog mini muzičkog spektakla, Ilma je uz ovacije napustila scenu, a Doris se vratila na istu i nastavila sa pesmom "Dobra veče, dobri ljudi".

Nakon ove numere usledili su potom mirniji tonovi a Doris je izvela dobropoznatu pesmu "Krivi ljudi". Publika je pevala zajedno sa njom i na kraju ju je nagradila aplauzom.

- Neka vam niko ne potroši ljubav -poručila je hrvatska pevačica i zapevala pesmu "Neću propast ja".

Kao novo iznenađenje, Doris je najavila hor "Krsmanović" koji je sa njom izveo dve poznate numere - "Zemlja iz stina" i "Ja vjerujem". Nakon ovog dueta, Dragovićeva je publici izvela još jednu svoju pesmu - "Ni riči".

Ubrzo, na sceni "Kombank arene" pojavio se još jedan gost hrvatske pevačice a to je bio njen kolega Đani Gamulin. Ovaj pevač je sa Doris otpevao pesme "Molitva" i "Što je od mene ostalo" (koju u orginalu sa Doris peva Petar Grašo). Đani je tokom koncerta izveo i jednu solo numeru u svom izvođenju. Za svoj nastup nagrađene je aplauzom.

Nakon toga, Doris se ponovo obratila publici.

- Otpevaću sada pesmu koja je nastala kada mnogi od vas prisutnih nije bilo rođeno - rekla je Dragovićeva i izvela dobropoznati hit "Tužna je noć" što je publiku podiglo na noge koja je "iz topa" počela da peva ovu numeru.

Koncert se polako približio svom kraju. Nakon numere "Ti", usledio je još jedan dobropoznati hit "Šakom od stol" što je dodatno razmrdalo malobrojnu publiku u "Areni".

Nakon ove numere, završen je i zvanični deo koncerta. Publika je dozivala Doris da se vrati na scenu a hrvatska pevačica je to vrlo brzo i učinila.

Usledio je miks numera "Moram" i "Ja noćas umirem" a cela "Arena" je đuskala uz ritmove ovih pesama. Posle toga, Doris je skinula cipele i zaigrala a usledio je još jedan veliki hit - "To mi radi nesrećo".

Za sam kraj, Dragovićeva se zahvalila auditorijumu i završila sa pesmom od koga je i sve počelo. U pitanju je bila evrovizijska numera "Željo moja" s kojom je hrvatska pevačica završila ovaj beogradski koncert.

- Hvala vam puno od srca. Meni je bilo lepo večeras. Ovo ću samnom poneti u Split - rekla je Doris i pozdravila još jednom svoje srpske fanove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA