GDE ĆE JOJ DUŠA: Severina ne da Milanu da vidi sina za rođendan!

Hrvatska pevačica nije dopustila srpskom biznismenu da barem malo vremena provede sa sinom za njegov drugi rođendan

  • 13

Hrvatska pevačica Severina zabranila je Milanu Popoviću da uživa sa malim Aleksandrom, na njegov drugi rođendan. Naime, iako rođendan Popovićevom nasledniku ne pada na vikend kada mu je jedino dozvoljeno da ga viđa, Milan se ponadao da je pevačica iole omekšala, ali avaj!

Bez ikakvog razloga, Vučkovićeva je osudila dete da provede najdraži dan bez oca.

- Milan bi najviše na svetu voleo da makar pola dana može da provede sa detetom na njegov rođendan. Ona mu često uskraćuje pravo da vidi dete i za praznike, a kamoli da mu učini ustupak - kaće izvor za Blic.

"Kralj bakra" je proveo prelep vikend sa sinom, a svestan da ga neće videti u sredu, nakupovao mu je dosta poklona. Takođe, Popović veoma pati zbog činjenice da sa sinom ne sme da napusti Hrvatsku, te da moraju da se viđaju po hotelima u Zagrebu.

Podsetimo, pevačica je sina odvela na Maldive, a oca obavestila preko medija, da bi Milan odlučio da je tuži sudu u Strazburu. Nedavno su se susreli, i na poslednjem ročištu proveli pet sati, da bi Milan izašao sa osmehom na licu.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • steven

    18. februar 2014 | 12:03

    fukara...

  • Tijana

    18. februar 2014 | 12:09

    Au koje djubre. Kako samo moxe to da radi?!?!?!?!

  • KPGS

    18. februar 2014 | 12:23

    Kurva u dusi...moj Milane imas novac znaci imas advokate...Strazbur jedina nada... Ovi sto joj idu na koncerte, velicaju je i dizu na pijedestal ocigledno su slicnih karakternih osobina... Smrt fasizmu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA