ŽESTOKA SVAĐA U GRANDU: Zorica zapretila odlaskom, Saša izbacio kandidata!

"Predsedniče, molim vas! Treba mu dati šansu, možda mu danas nije dan. Ispade Žiko, da, od kad si ti došao za sve što ja kažem, propadoše! Ako izbacite njega, izbacite i mene! - ljuta je bila Brunclikova

  • 10

Tenzija u "Zvezdama Granda" iz epizode u epizodu raste, a rezultat toga su sve češće svađe žirija zbog kandidata. Ovoga puta, takmičar Kerim Zeljković uspeo je svojim izvođenjem da zavadi Zoricu Brunclik i Sašu Popovića.

Naime, učesnik je otpevao dve numere Harisa Džinovića, ali mu je žiri zamerio određene delove pesme gde je falširao.

- Non-stop falš! - odsečna je bila Snežana Đurišić, sa čim se nije složila Zorica, koja je bez dlake na jeziku stala u odbranu mladog Kerima.

- Ima potencijal, zaslužuje šansu! Meni je žao da ovakav potencijal ispadne bezveze -  uporna je bila Zorica, da bi je u tome podržao i Luksas, koji je nakon nje pritisnuo taster.

Budući da žiri nije bio jednoglasan, u konačnu odluku umešao se Saša Popović, koji je napomenuo da je Kerim izvrstan pevač, ali da se večeras nije pokazao.

- Predsedniče, molim vas! Treba mu dati šansu, možda mu danas nije dan. Ispade Žiko, da, od kad si ti došao za sve što ja kažem, propadoše - iznervirano je rekla Zorica.

- Ako izbacite njega, izbacite i mene - uzalud je galamila pevačica, budući da se niko nije složio sa njom.

- Neka se spremi i neka se pokaže sledeći put, mi kažemo ne! - odlučno je rekao Saša i stavio tačku na dalju raspravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA