Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma zbog Nataše Bekvalac!

"Vlada je besan i poludeo je zbog takvog njenog ponašanja! Shvatio je koliko je njihova ljubav prolazna. Hteo je da je oženi, ali međutim, ona je ponovo počela da se viđa sa bivšim dečkom", ispričao je prijatelj manekena

  • 25

Nataša Bekvalac slomila je srce beogradskom zavodniku Vladi Vuksanoviću, kada je samo par dana nakon njihovog raskida navodno obnovila romansu sa bivšim dečkom, rukometašem Ljubom Jovanović, koji je uslikan kako ulazi u njenu zgradu na Dan zaljubljenih.

Osim što obrisala sve slike sa Vuksanovićem kako bi potvdila da ne želi da obnavlja romansu, novosadska barbika izgleda je imala potpuno druge planove kada je njen ljubavni život u pitanju.

- Vlada je video da je ekipa "Paparaco lova" snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njihova ljubav bila prolazna. On je njom hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život. Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav - ispričao je izvor blizak manekenu za "Alo".

- Vlada  je besan i poludeo je zbog takvog njenog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se desiti kada se negde sretnu, ali verujem da je Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća - zaključio je Vuksanovićev prijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    23. februar 2014 | 14:33

    On kao da je sa marsa pao. Bio sa devojkom koja nema sa kim nije bila, poznata po tome sto je "zaljubljive" prirode i sad se zacudio sto je odmah nasla novog. Da ti ja kazem vlado, nije ona odmah nasla novog, ona je tebe prevarila sa njim i kad je bila sigurna da ce on ostati sa njom onda te ostavila. Ne brini, nece ni sa njim dugo...

  • Vanjoslav

    23. februar 2014 | 14:36

    Pa on je maloumnik kad je hteo nju da ozeni koja menja muskarce kao carape.

  • DAMIR P*F*C

    23. februar 2014 | 14:57

    Dečko pa tebi je ona pamet popila, od nje si nešto našo da očekuješ. Pa seti se onih lažnih suzs posle DAČINE nesreće , sada je čovek ivalid i njoj takav ne treba.... to ti je karakter jadna je za medalju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA