OD TAMPONA DO KOBASICA: Evo čime su Gagu, Bibera, One Direction gađali u glavu! (FOTO) (VIDEO)

Silvio Berluskoni zaradio je polomljen nos i nekoliko zuba kada ga je nervni bolesnik pogodio metalnom statuom, maketom katedrale Duomo, 2009. godine

  • 0

Da obožavateljke i mnogobrojni zabludeli muškarci svoje omiljene zvezde svakodnevno časte veoma kreativnim poklonima, to je odavno poznato. Ne prođe dan da najpopularnija tinejdž zvezda Džastin Biber ne dobije medu, ili gaćice neke devojke, ali da li ste znali da poznati nekad dobiju u glavu zaista bizarne "darove", od urina, preko brijača, telefona, ali i kobasica.

Lejdi Gaga možda beleži i prvo mesto na listi najbizarnijih "poklona". Gađali su je jajima, a na koncertu u Španiji, istukli su je kobasicama.

Glumac Hju Džekmen "popio" je električni brijač u glavu, na ulazu u teretanu. Žena prethodno nije poskidala dlake sa oštrim predmetom, a australijska štampa piše da je kasnije izjavila da joj se nije sviđalo što se nije brijao zbog uloge u "Vulverinu".

Mladi Džastin Biber jednom prilikom je dobio Ajfon od obožavateljke. Naime, tokom koncerta, devojka ga je gađala, a on je uzeo mobilni, ubacio u gaće i navodno uslikao svog vršnjaka.

Najpopularniji dečački bend današnjice One direction sa svakog koncerta iznosi kamare plišanih medvedića i brushaltera. Ipak, gađali su ih i mnogo bizarnijim stvarima. Heri Stajls je, recimo, pogođen u lice tamponom na koncertu u San Hoseu.

Poznat je čuveni momenat sa Rijaninog koncerta, kada ju je fan gađao čipsom. Pevačica se opasno naljutila i počela da psuje.

Kontroverzni Silvio Berluskoni zaradio je polomljen nos i nekoliko zuba kada ga je nervni bolesnik pogodio metalnom statuom, maketom katedrale Duomo, 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA