NIJE DOČEKAO PRVO UNUČE: Lepi Bora umro nekoliko dana pre ćerkinog porođaja

Starija ćerka poznatog muzičara Dušana Trifunčevića, koji je juče preminuo posle duge i teške bolesti, primljena je u bolnicu i treba za koji dan da se porodi

  • 4

Muzičar Dušan Trifunčević, poznatiji kao Lepi Bora iz sastava "Slatki greh", preminuo je u svom domu u Novom Sadu u 64-toj godini života posle duge i teške bolesti. Njegova ćerka Jovana rekla je za "Informer" da je bila uz oca kada je umirao i da on nije dočekao unuka, pošto njegova starija ćerka Milica treba za koji dan da se porodi.

- Došla sam kući s fakulteta i videla da tati nije dobro. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć, a kad su došli, rekli su mi je veoma kritično i da mu zenice ne reaguju na svetlo. Samo je zaspao. Dugo je bio bolestan. Imao je dva dva infarkta, ugrađen mu je bajpas, bio je dijabetičar, a imao je i gangrenu... Poslednjih meseci je sve teže ustajao iz kreveta, počeo je i da zaboravlja - rekla je muzičareva mlađa ćerka Jovana kroz suze za ovaj dnevni list.

Pored Jovane, Lepi Bora je ima i stariju ćerku Milicu, koja treba uskoro da se porodi.

- Nismo joj rekli da je tata umro. Ona je i dalje u bolnici. Razgovarala sam s njenim mužem i odlučili smo da joj prećutimo dok se ne oporavi od porođaja- Žao mi je što tata nije dočekao prvo unuče - istakla je Jovana.

Kako je rekla mlađa ćerka Lepog Bore, muzičar je poslednjih godina živeo povučeno.

- Niko od kolega ga nije obilazio jer se zbog bolesti povukao u sebe. Mislim da se sa njima čuo telefonom. Živeo je od reklama za mršavljenje, ali se nije žalio - rekla je Jovana.

Lepi Bora biće sahranjen u četvrtak u 12:45 časova na Gradskom groblju u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA