IVANOVIĆ "URNISAO" STANIJU: Arapi vole bušotine!

"Stanija je priznala da se previše spustila što je Filipu dala drugu šansu, a Filip je tu šansu iskoristio jer se ona dovoljno spustila", rekao je Ivan i do suza nasmejao publiku u studiju

  • 7

Ivan Ivanović ne propušta priliku da u svojoj emisiji potkači starlete i njima slične javne ličnosti, te je shodno novinskim naslovima protekle nedelje, voditelju pažnju privukla informacija da je Stanija dobila poslovni angažman, ni manje-ni više, nego u Dubaiju!

Iznenađen ovim naslovom, komičar je prokomentarisao u svom maniru:

- Nedavni naslov kaže "Stanija dobila poslovnu ponudu u Dubaiju"... Pa jeste, Arapi vole bušotine - rekao je on i potom nastavio da zbija šale na račun starlete iz Rume.

- Stanija je priznala da se previše spustila što je Filipu dala drugu šansu, a Filip je tu šansu iskoristio jer se ona dovoljno spustila - našalio se Ivan i nasmejao sve u studiju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natsi

    1. mart 2014 | 13:59

    Ivan je KRALJ!!!! Treba da joj kaze i drago mi je da jos uvek ima KO ! Bravo :)

  • miki

    1. mart 2014 | 13:05

    sta li ce poslije dubajija da izmisli novo.mozda pokaze papir da je dobila ostrvce,i projekt sta ce da gradi na njemu.ili ce reci da je zaprosena i da ima novog verenika seika.ili ce reci da je filipa ostavila zbog seika.sledeca epizoda sapunice uskoro.

  • voda-voda

    1. mart 2014 | 13:36

    hihihihihihi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA