I AUSTRALIJANCI HVALE KARLEUŠU: Ona je srpska Lejdi Gaga (FOTO)

Srpska pevačica našla se u australiJskom izdanju magazina "Kosmopoliten", koji ju je uporedio sa njenom američkom koleginicom

  • 29

Jelena Karleuša dobila je još jedno priznanje iz inostranstva. Reči hvale za srpsku pevačicu uputilo je i australisjko izdanje magazina "Kosmopoliten", koju ju je us svom tekstu nazvao srpskom Lejdi Gagom.

- Ona najtiražnija srpska muzička zvezda, koja jezivo podseća na Lejdi Gagu. Budući da je Karleuša poznata od 1995. godine, ona "šokira" svoju publiku duže. Jelena kreira svoju "ludu" odeću izuzetno dobro, i ima svoju robnu marku pod nazivom "JK Wear". Karleuša je takođe borac za ljudska prava, i strastvena u vezi ateizma, politike i demokratije. Ona takođe ima reperske "hardkor" tekstove pesama - piše u australiskom izdanju magazina "Kosmopoliten".

Da podsetimo, Karleuša se pre nekoliko meseci našla i u američkom magazinu "W" koji je napisao da je ona preteča Lejdi Gage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA