ILMA PLJUJE EMINU: Da Bog da te tvoja deca usrećila kao ti mene! (FOTO)

Bivša takmičarka osula paljbu po srpskoj pevačici, a sve zbog toga jer je Jahovićeva presudila u Maidovu korist

  • 89

Emina Jahović opravdala se na Fejsbuku zbog sinoćnjeg ispada malene Ilme Karahmet, a bivša takmičarka ju je isprozivala!

Nacija je bila šokirana odlukom žirija da pretalentovana devojčica ne uđe u finale, a izgleda da ni Karahmetova ne može da oprosti srpskoj pevačici što je donela konačnu presudu.

Naime, Emina je na Fejsbuku napisala da joj je jako žao zbog svega, ali da produkcija treba da ograniči godište budućih kandidata. Ilma ju je napala preko statusa, umešavši i decu Jamana i Javuza.

- Hvala ti Emina, imaš svoju decu i želim da te usreće kao što si ti mene! - napisala je Ilma šokantan komentar.

Podsetimo, čim je Ilma ispala, osnovana je stranica na Fejsbuku na kojoj obožavaoci apeluju da produkcija vrati takmičarku u finale. Ipak, za Telegraf iz MBK produkcije kažu da od toga nema ništa.

Još uvek niko zvanično nije demantovao da li je u pitanju možda lažni profil ili je talentovana devojčica ipak lično, sa svog pravog profila izlila bes po osobi koju smatra zaslužnom za ispadanje.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radasin od Babusnicu

    5. mart 2014 | 20:20

    Presrecan sam sto su ovu drekalicu izbacili napolje. Eno Turska organizuje Turkvision neka tamo kmeci.

  • Sramotno

    5. mart 2014 | 20:11

    Kako samo nije sramota ovo dete da ovako prica. Kao da je Emina kriva sto je ona ispala! Da je pubilika glasala za nju ne bi bila u duelu? Sram da je bude!

  • Sexy

    5. mart 2014 | 19:28

    Mnogo se mala digla u nebesa. Ona bi postala ista kao Dzastin Biber, Makoli Kalkin (decak iz filma "Sam u kuci") i ostale zvezde koje je unistila slava jer ih je uhvatila u doba dok nisu ni sebe pronasli. Emina je sve ispravno rekla, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA