KRALJ NAMEŠTALJKI OPTUŽUJE: X Factor je namešten, Daniel će biti pokraden! (FOTO)

- Nisu smeli da ispadnu "Doktori" i Lukijan, jer bi Kristina i Emina ostali bez kandidata - kaže legendarni makedonski menadžer za Telegraf

  • 21

Čuveni makedonski menadžer Velibor Džarovski, poznatiji kao "kralj nameštaljki", koji je u životu namestio preko 100 fudbalskih utakmica širom Jugoslavije, za Telegraf iznosi šokantnu tvrdnju - da je ceo šou-program "X Factor" namešten!

Džarovski tvrdi da će i finale biti namešteno i da je obavestio Daniela Kajmakoskog da će biti pokraden!

- Apsolutno mislim da je ceo šou-program namešten, a to mi je bilo jasno kad je u utorak ispala Ilma - kaže Džarovski i dodaje:

- Sumnjao sam od samog početka. Znate da u prvenstvima ne nameštaju sve utakmice, namesti se samo jedna. A ona od utorka uveče je bila nameštena. Kad me u kladionici pitaju ko će da ispadne, uvek pogodim, a poslednji put sam rekao da ne smeju da ispadnu "Doktori" i Lukijan, jer bi Kristina i Emina ostali bez kandidata, a to nije smelo da se dogodi. Rekli su za Ilmu da je previše mlada, te da je zbog toga izbacuju. To znači da kad smo 1987. kao juniori osvojili Svetsko prvenstvo, Prosinečki i Mijatović nije trebalo da budu tu? - kaže na početku popularni Džara.

Iako finaliste bira publika, a žiri samo da završnu reč, Velibor tvrdi da se glasovi namerno pogrešno broje.

- I sami znate koliko se njih žalilo da ne može da glasa. Nije bitno ko glasa, nego ko broji glasove. Sve dok produkcija ne sastavi novinarski žiri koji neće biti potplaćen, a regulisaće se tok glasanja, ovo takmičenje će se nameštati. Zaboga, pa ovo je Balkan, ovde je 90 odsto programa namešteno! Žao mi je samo Daniela, koji je uz Ilmu jedini favorit. Upozorio sam njegov tim da će finale biti namešteno i da obaveste publiku da ne šalje glasove, jer će biti pokradeni! - kaže za naš portal Džarovski.

Na primedbu da je "X Factor" strana licenca, zbog čega njegove optužbe mogu zvučati neozbiljno, Džarovski kaže:

- Nema to veze! Jeste ovo strana emisija, ali ovo je Balkan, prilagođeno je našem mentalitetu, ovde nije smelo da se desi da mentori ostanu bez kandidata i zato su Maid i Ilma morali da budu u duelu, jer Željko već ima Daniela, a Kiki Tamaru, dok Kristina i Emina imaju samo po jednog takmičara, odnosno, grupu. Time vam je sve objašnjeno - završava Velibor Džarovski.

Podsetimo, Ilma nije uspela da se plasira u veliko finale, jer je žiri smatrao da je premlada. Nakon toga, osnovana je stranica na Fejsbuku, na kojoj obožavaoci pozivaju da produkcija vrati takmičarku, dok iz MBK kažu da je to nemoguće.

Ipak, izgleda da Ilma nije oprostila izbacivanje Emini, pa je prozvala na Fejsbuku. U veliko finale plasirali su se Maid, "Doktori", Tamara, Daniel i Lukijan.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda u usponu

    6. mart 2014 | 21:45

    Ovo smo i sami znali, kod nas u zemlji je sve namesteno pa i ovo.Sve lepo isplanirano a ko zna sta nam se desava u drzavi dok mi raspravljamo o X faktoru

  • Lala

    6. mart 2014 | 21:59

    Pa fino je ovo sve isplanirano...znali su da ce se narod buniti i onda naprave scenu s eminom,kako ju je klela...danas kao i majka se oglasila,pa da je ne porede s Catom...meni ovo iskreno sve smrdi i mislim da je namjesteno kako bi ilmu ocrnili a oni se opravdali :) zato ce moci u finalu napraviti jos jedan gaf i oduzeti danijelu pobjedu...

  • nole

    6. mart 2014 | 21:51

    Daj matori tebi je mozak stao na zadnjoj utakmici nepricaj gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA