ŠAKIRA: Dečko mi je zabranio da snimam spotove sa muškarcima! (VIDEO)

"Pike je posesivan, ali mi imponuje što je tako zaštitnički nastrojen. Mislim da je Rijana jedina osoba kojoj bi dozvolio da mi mazi butine", rekla je pevačica

  • 0

Latino-zvezda Šakira može da se oprosti od seksi scena u spotovima koje uključuju muškarce, budući da joj je njen partner Đerar Pike, sa kojim ima sina Milana, zabranio da snima vrele kadrove sa zgodnim manekenima.

Ona je u intervjuu za magazil "Bilbord" ispričala da je zbog njegovog ljubomorisanja, umesto seksi dasu, u spot pozvala Rijanu, za koju je nedavno izjavila da je najseksipilnija žena na svetu.

- Posesivan je. A, pošto mi je zabranio da snimam spotove sa muškarcima, moram da ih snimam sa ženama - rekla je ona kroz šalu.

- Dobro, nije baš zabranio, već se to nekako podrazumeva. Čak mi imponuje što je tako zaštitnički nastrojen. Mislim da je Rijana jedina osoba kojoj bi dozvolio da mi mazi butine - otkrila je vatrena Latina, koja se pre par godina u spotu za pesmu "Gipsy" ljubila i mazila sa Rafaelom Nadalom.

(Telegraf.rs/abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA