Seksualna pomagala Mie Begović na spisku stvari iz spornog stana

Bivši muž poznate hrvatske glumice rešio da iznese prljav veš

  • 0

Pre nego što je hrvatsku glumicu Miu Beogović (49) iselio iz stana u Masarikovoj ulici u Zagrebu, ispred kojeg je ona odglumila pravu dramsku predstavu kada se vratila sa Kostarike gde je snimala "Survajvor", njen bivši suprug Željko Žnidarić (60) je popisao njene stvari.  

Na spisku su gaćice, brushalteri, ali i seksualna pomagala među kojima su lisice, lubrikanti i ostale igračke. Seksualne igračke zauzimaju čak stranu i po od ukupno devet.

Žnidarić tvrdi da te igračke Mia nije koristila dok je bila sa njim u braku. Žnidarić je popisao Mijin nameštaj i kompujtere i sve spakovao u kartonske kutije. Deo stvari je odneo u njen drugi stan, ali pošto u stan od 35 kvadratnih metara nije sve stalo, ostatak je stavio podrum. Navodno, Žnidarić će joj te stvari vratiti. Na popisu je i Mijina odeća, skupocene bunde i haljine.

- Željko tim popisom dokazuje da je lopov koji je ukrao moje stvari, a i dokazuje da sam, ako je te stvari iz njega uzeo, bila vlasnik stana - rekla je Begovićeva.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA