ŽELJKOVA ĆERKA: Nemam silikone, na meni je sve prirodno!

- Volim da se fotografišem, to je jače od mene. Gradim sopstveni stil sa ličnim pečatom, jer smatram da svako treba da ima nešto po čemu se izdvaja - kaže Mina

  • 16

Mlada Mina Joksimović (19) koja je poljuljala sve društvene mreže svojim provokativnim fotkama, nakon polemike da li je radila estetske operacije, kaže da je na njoj sve prirodno, te da nema silikone.

- Hvala na komplimentima svima koji mi pišu na društvenim mrežama i na sajtovima hvale moj izgled. Smešno je kad komentarišu da sam imala hirurške intervencije, silikone i slično, jer mi to ne pada na pamet - kaže Mina za Blic.

Joksimovićeva ćerka obožava da se slika i da i zavodi pred foto-objektivom, ali ne razmišlja o manekenskoj karijeri.

- Volim da se fotografišem, to je jače od mene. Međutim, to radim onako, dok ambicije za modeling nemam, niti razmišljam u tom pravcu. Gradim sopstveni stil sa ličnim pečatom, jer smatram da svako treba da ima nešto po čemu se izdvaja - dodaje Mina.

Podsetimo, Mina je nedavno dospela na prvo mesto liste najseksi naslednica, a iza sebe ostavila Džajinu, Kebinu i Kitićevu ćerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    11. mart 2014 | 10:54

    Sopstveni stil. Da, bas se razlikujes od ostalih djevojaka koje se slikaju polugole, puce i trte.

  • nakatomi

    11. mart 2014 | 11:12

    Kazi mi sta i gde je tu sopstveni stil kad si ista kao i sve golisljave ostale s duckface facama?!

  • Su

    11. mart 2014 | 11:29

    Devojka ima samo 19 god,logicno je da je zategnuta,i da je sve na svom mestu! Postoje i devojke koje su prirodno lepe i zategnute,smorili ste vise sa tim silikonima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA