ADILOVA ISPOVEST: Džej je narkoman i alkoholičar, smestio mi je celu aferu! (FOTO)

- Krivim bivšeg čoveka, Dona Džeja Ramadanovskog, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanjima po privatnim zabavama - stoji u šokantnoj izjavi

  • 17

Nakon cele afere zvane "batine", u kojoj su akteri bili Adil, Ana Ramadanovski i njen otac Džej, oglasio se i sam pevač, koji tvrdi da mu je celu priču smestio upravo nadrogirani Džej!

Izjavu prenosimo u celosti:

- Ne mogu da čitam i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski, kao ni amatersko, nestručno i nimalo objektivno prenošenje tabloidnih "novinara" o "monstruoznom" prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću "postporođajnu depresiju", izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje - piše na početku Adil.

- Koliko i novinare, podjednako krivim i porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom Don Džej Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god Džeki lav poželi, jer je to zaslužio tokom svih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanjima po privatnim zabavama - stoji u šokantnoj izjavi.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana održano je drugo po redu ročište, na kojem se Adil nije pojavio.

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    12. mart 2014 | 11:04

    Džej je institucija za tebe! On jeste možda i alkos i narkos i šibicar, ali čovek je izgradio svoj stil koji svi cene!

  • zazazu

    12. mart 2014 | 10:58

    Dokle vise sramoto jedna. Dokazano lekarskim nalazima da je zena pretucena. Pokriji se usima i pokusaj bar malo obraza da spasis posto ti karijera, koju si gradio preko Dzejevog imena, gasi. Ja kao zena te dozivotno bojkotujem!!!!!

  • Istina

    12. mart 2014 | 11:43

    Koji niski udarci, koja providnost, koja perfidnost..Za zaljenje si!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA