Sanja Vejnović među najlepšim svetskim glumicama starijim od 40 godina

Glumica poznata po ulozi Čehinje Ruženjke u filmu "Varljivo leto" našla se na listi sajta IMDB.com, zajedno sa Elizabet Harli, Dženifer Lopez, Nikol Kidman, Dženifer Aniston i Monikom Beluči

  • 1

Sanja Vejnović (50), koje se srpska publika seća kao Čehinjice Ruženjke iz filma "Varljivo leto",  nalazi se na listi korisnika filmske veb stranice IMDb kao jedna od najlepših svetskih glumica starijih od 40 godina. Ona je srpskoj publici poznata po ulogama Anđe u filmu "Banović Strahinja" i Čehinje u koju se zaljubljuje Slavko Štimac (Perica) u "Varljivom letu `68", a u skorije vreme gledali smo je u ulozi premijerke i u seriji "Urota", emitovane na Pinku.

- To je jako zabavno! Eto neke koristi od svakodnevnog snimanja ove godine - prokomentarisala je glumica nakon saznanja da je svrstana među najlepše glumice sveta.

Za najlepšu glumicu se glasa do kraja godine, tačnije do 15 decembra. Zanimljivo je da je naslovna fotografija upravo njena, a glumica se našla u elitnom društvu renomirane holivudske A liste. Osim za Sanju, posetioci IMDb-a mogu glasati i za Elizabet Harli, Naomi Vots, Dženifer Lopez, Nikol Kidman, Salmu Hajek, Dženifer Aniston, Sandru Bulok, Moniku Beluči i druge.

- Pa to je divno! Počastvovana sam jer su to sve lepe glumice - rekla je Sanja, koja je jedina glumica sa ovih prostora koja se našla na listi.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša Kaluđerović

    30. maj 2015 | 02:17

    Naravno da je Sanja ubedljivo najljepša, i ne samo to već je i izvrsna glumica. Noćas sam pogledao film:"Sto minuta slave" i oduševio sam se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA