Bojana od Stojketa dobila stan i alimentaciju od 3.000 evra!

- Stojke je pristao da plaća alimentaciju koju je Bojana tražila od njega, a od te sume moraće da Lavu obezbedi sve što mu je potrebno - rekao je dobro obavešten izvor

  • 5

Bivša manekenka Bojana Rajić nedavno se i zakonski razvela od fudbalera Vladimira Stojkovića, a odlukom suda, golman će morati da bivšoj dragoj mesečno isplaćuje 3.000 evra alimentacije, uz koju joj je dao i stan od 120 kvadrata.

Fudbaler nije želeo da se bori za starateljstvo nad sinom Lavom, kako ne bi produžavao proces razvoda, te je mališana prepustio bivšoj ženi.

- Stojke je pristao da plaća alimentaciju od 3 hiljade evra koju je Bojana tražila od njega. Od te sume ona je u obavezi da izdržava sebe i dete i da mu obezbedi garderobu, igračke, ženu koja će ga čuvati dok ona završava poslovne obaveze, kao i sve dopunske aktivnosti koje su dečaku neophodne - rekao je izvor za "Naše novine".

S obzirom na to da Vladimir trenutno živi i radi u Grčkoj, on je organizovao sve i unajmio ženu koja će mu dovoditi sina na Krit i biti sa njim do povratka u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • loli

    14. mart 2014 | 18:01

    Opaa lepa je to sumica!vise joj i ne treba

  • Aleksandar

    14. mart 2014 | 23:06

    Vazno da mali fura Gucci :D

  • C@c@

    15. mart 2014 | 21:57

    Ovce sluze za sisanje,nazalost. ,,dobre devojke ,one idu u raj bas sve, Lose devojke, idu kud god zazele..,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA