GDE ĆE IM DUŠA? Kalisi predebela za Terminatora! (FOTO)

- Zabranjeno mi je da jedem bilo koju "normalnu" hranu. Kada odem na ručak, pogledam sve te đakonije i onda shvatim da ne smem da pipnem ništa od toga - kaže glumica Emilija Klark

  • 2

Glumica Emilija Klark, koja je našim gledaocima najpoznatija kao Kalisi iz "Igre prestola", u petom nastavku "Terminatora" će igrati Saru Konor a da bi se pripremila za ulogu podvrgla se rigoroznoj dijeti što je njoj posebno teško palo!

- Po ceo dan, svakog dana, vežbam sa oružjem. Dižem tegove, pucam iz pištolja, treniram kikboks... Uglavnom, prebijam koga stignem! Uz sve to, zabranjeno mi je da jedem bilo koju "normalnu" hranu. Kada odem na ručak, pogledam sve te đakonije i onda shvatim da ne smem da pipnem ništa od toga. Mogu da popijem samo šolju čaja,  i to bez mleka i šećera - izjavila je Klarkova.

Inače, u ostvarenju "Terminator: Genesis" čija će radnja, kako se priča, biti smeštena u period pre dešavanja u "Terminatoru 2", osim Emilije Klark, igraju i Arnold Švarceneger, Džej Kortni i Džejson Klark. Film će režirati Alan Tejlor a premijera je planirana za 1. jul 2015.

(Telegraf.rs/ Daily Mail)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meek mill

    19. mart 2014 | 19:19

    sad kada zmajevi napadnu reditelja

  • ljupka

    19. mart 2014 | 22:56

    ko kaže da je predebela? ima specijalan režim da bi ubedljivo dočarala mišićavu Saru Konor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA