BOJANA RAJIĆ: Ovo je moja istina o razvodu od Stojketa! (FOTO)

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Lav ima "krov nad glavom" i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade - kaže bivša manekenka

  • 8

Iako se nikada do sad nije oglasila povodom raznih spekulacija na temu razvoda od golmana Vladimira Stojkovića, Bojana je ipak otkrila pravu istinu o alimentaciji, nekretninama i primanjima.

Bivša manekenka i vlasnica butika je obožavaocima na Fejsbuku napisala svoju stranu priče, a Telegraf prenosi saopštenje u celosti:

- Iako sam rekla da se nikada neću oglašavati povodom svog privatnog života i bilo čega vezano za razvod, ipak će morati da bude "rekla pa porekla", jer nema drugog načina da se zaustave sve te silne teorije koje će uslediti. Čas me guraju u blato, čas od mene prave sveticu. Pa ovako: celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Lav ima "krov nad glavom" i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade - piše na početku Rajićeva.

- Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, je primerena detetu uzrasta od tri godine. Obzirom da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise vezano za naš razvod i podelu imovine - stoji u saopštenju.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    19. mart 2014 | 14:25

    Haha...ti prepisala kucu a on je platio

  • Vladicaj

    19. mart 2014 | 16:01

    Alimentacija od 3000 eura je primerena za dete od tri godine????????? STA TO RECE BOJANA??

  • Svasta

    19. mart 2014 | 16:57

    Da li je realno da se o ovakvim ljudima piše u novinama? Po cemu je ona zasluzila medijski prostor? I ona ima obozavaoce, koje je pridobila na osnovu cega? E tugo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA