X FACTOR: Da li se pobednik već zna - Daniel Kajmakoski? (FOTO) (VIDEO)

Talentovani pevač je prema nezvaničnim informacijama u svim dosadašnjim "lajvovima" imao ubedljivo najveći broj glasova publike iz Makedonije i Srbije, što ga čini glavnim favoritom za pobedu u ovom popularnom takmičenju

  • 22

Uoči superfinala "X Factora", koje je na programu 23. marta u "Kombank areni", uveliko se priča o tome ko će da pobedi u ovom popularnom takmičenju. Iako fanovi već imaju svog favorita, navodno, najveće šanse za trijumf ima Daniel Kajmakoski.

Kako nezvančino saznajemo, ovaj talentovani pevač iz Struge je u svim dosadašnjim "lajvovima" imao ubedljivo najveći broj glasova publike, kako iz rodne Makedonije, tako i iz Srbije. Ako se nastavi sa ovakvim trendom, Daniel će pobediti u "X Factoru" i bilo bi pravo čudo da se desei da on ne osvoji ovo pevačko takmičenje.

Pogledajte kako je Daniel Kajmakoski otpevao hit "Counting Stars"

Daniel, takođe, možda ima i najveću medijsku pažnju od svih superfinalista. Kajmakoski se pojavljuje u brojnim džinglovima, emisijama, a novine i portali maltene svakodnevno pišu o njemu. Bukvalno se prati svaki njegov korak, kao što je njegova poseta Skoplju, gde su ga sa uzbuđenjem dočekali mnogobrojni fanovi.

Da je Daniel glavni favorit, svesni su i ostali superfinalisti, koji smatraju da talentovani Makedonac ima najveću šansu da pobedu. Međutim, iako ga mnogi vide kao pobednika "X Factora", Kajmakoski je u "Jutarnjem programu" televizije "Pink" izjavio da i ostale njegove kolege imaju šansu za pobedu.

Pogledajte gostovanje Daniela Kajmakoskog na televiziji "Pink":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anja

    20. mart 2014 | 21:21

    Jako bi mi bilo drago da pobedi.Skroman decko a ubija kako peva.Samo napred !

  • Haos

    20. mart 2014 | 21:56

    Daniel fantasticno peva, samo napred!

  • Beti

    20. mart 2014 | 21:50

    Bio najbolji jos sa prve audicije.I dokazo kroz ovaj show.Zelim da pobedi! Mozda Srbija i Makedonija glasaju najvise,ali znam da iz Hrvatske i Slovenie,kao i dijaspore isto glasaju za nega.Zelim mu puno srece i pobedu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA