URNEBESNO: Mihail Dudaš budi Egzitaša! (VIDEO)

Srpski olimpijac zatekao obeznanjenog posetioca festivala kako spava na terenu gde on baca disk, pa ga je sa svojim prijateljima uljudno probudio i zamolio da se pomeri

  • 1

Tokom protekla tri dana, koliko traje muzički festival "EXIT", čula se dobra muzika, devojke su se skidale gole, bilo je i neprijatnih situacija, ali posle svake noći, dođe mamurno jutro. U to se uverio i srpski olimpijac, desetobojac Mihail Dudaš, koji je morao da budi usnulog "Egzitovca" jer je spavao na terenu na kojem naš atletičar trenira!

Naime, na terenu gde Mihail trenira, nalazi se mali kamp za posetioce "EXIT"-a. Ipak, ima dovoljno mesta i za jednu od disciplina koja je sastavni deo desetoboja, a to je bacanje diska. Obeznanjeni "Egzitovac" zauzeo je mesto gde Dudaš baca disk, te je momak sa svojim drugovima morao uljudno da ga zamoli da ode.

Prvo su ga probudili, a nakon što je čovek, potpuno izgubljen, ustao, oteturao se, te su sportisti mogli da nastave sa aktivnostima. Podsetimo, Mihail je najavio da dovodi najbolje višebojce sveta u Novi Sad na takmičenje koje će biti održano u septembru. 

Pogledajte kako je cela scena izgledala:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA