Ona ne može da se javi na telefon, zato što je MRTVA! Nova pesma slavne pevačice za 1 dan sakupila 112.000 komentara i 103.000 dislajkova! (VIDEO)

Tejlor Svift je sa singlom "Look What You Made Me Do" izazvala nezapamćen haos na internetu

  • 1

Po sistemu svaki publicitet je dobar publicitet, Tejlor Svift je odlučila da šokira fanove, i prvo je obrisala sve svoje profile na društvenim mrežama, a sada je iznenadila singlom "Look What You Made Me Do" kojim najavljuje album "Reputation" koji bi trebalo da bude objavljen 10. novembra.

262 MILIONA FANOVA U PANICI: Slavna pevačica OBRISALA sve profile i NESTALA, svi se pitaju šta se dešava sa njom! (FOTO) (VIDEO)

Koliko je interesovanje izazvala nova pesma najbolje pokazuje činjenica da je na Jutjubu broj komentra premašio cifru od 112.000, a svi komentarišu bizaran deo ove numere u kojem pevačica recituje: "Stara Tejlor ne može da se javi na telefon! Zašto? Oh, pa zato što je mrtva!"...

Numera je izazvala totalno različite reakcije fanova, jedni su oduševljeni dok drugi žestoko kritikuju Sviftovu... Uostalom, treba pomenuti da je za nepuna 24 časa, pesma "look What You Made Me Do" je sakupila 11,3 miliona pregleda i čak 103.000 dislajkova.

Poslušajte novi singl Tejlor Svift:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    31. avgust 2017 | 23:12

    Песма је фантастична и има супер текст, а коме се не свиђа или не разуме не мора да слуша...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA