NAJSKUPLJA LJUBAV! Zbog njega je Dženet Džekson ODBILA da uzme 500 miliona dolara od bivšeg muža?! (FOTO)

Tabloidi spekulišu da je Dženet Džekson obnovila romansu sa Džermejnom Duprijem, kao i da je on jedan od razloga zbog kojih se razvela od Visama al Mana

  • 2

U aprilu je kao bomba odjeknula vest da se Dženet Džekson razvodi od katarskog milijardera Visama al Mana, a još veći šok je usledio kada je američka pevačica odbila neverovatnih 500 miliona dolara, koji joj navodno pripadaju na osnovu predbračnog ugovora.

Zapanjila je svet razvodom od milijardera, pričalo se da će zaraditi 500 MILIONA DOLARA, a njena odluka povodom toga najveći je šok U ISTORIJI!

Da podsetimo, Dženet je razvod tražila zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole. Svi su bili ubeđeni da će ona naplatiti bračni staž, budući da je trebalo da ostane bar 5 godina u braku sa milijarderom i da mu rodi dete, što je ona ispunila - i čekala ju je suma od oko 500 miliona dolara.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Međutim, Dženet je zapanjila sve kada je odbila pare, a njeni prijatelji su ubeđeni da je to uradila da bi ubrzala razvod i posvetila se svom novom/starom dečku.

Foto: Guliver/Stephen Shugerman/Getty Images

Naime, kako navode američki tabloidi, Dženet Džekson je obnovila romasnu sa nekadašnjim dečkom Džermejnom Duprijem, s kojim je raskinula 2009.

- Džermejn je i dalje smrtno zaljubljen u Dženet, i njih dvoje su stalno zajedno i bliskiji su nego ikad pre - tvrdi jedan od Duprijevih prijatelja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA