≫ 

Ledi Gaga pokazala gole grudi u dvorištu luksuzne vile! (FOTO)

Pop diva skinula se za potrebe snimanja dokumentarca "Five Foot Two"

  • 5
Foto: AP/Tanjug

Ledi Gaga skinula se do gole kože, u Netfliksovom dokumentarcu pod nazivom "Five Foot Two"!

Pop diva na sebi nije imala ni trunku šminke, dok je sedela u dvorištu, na ležaljki, u minijaturnim svetlo zelenim gaćicama.

Slavna Gaga pokazala je svoje impresivno imanje, dok je uživala u jednom od retkih slobodnih dana u prepunom rasporedu.

Foto: Profimedia/Planet

Gaga je u razgovoru sa ekipom koja je radila na ovom dokumentarcu rekla i da bi volela da joj je Madona u lice rekla kako je "piece of shit", iliti, bukvalno prevedeno, "komad s*anja", nego što je to učinila na televiziji.

NIKAD VIĐEN SNIMAK: Pogledajte kako su Lejdi Gaga i "Metalika" vežbali pred zajednički nastup na dodeli "Gremi" nagrada i POKIDALI! (VIDEO)

- Stvar je u tome što, na primer, ja sam se njoj uvek divila, i i dalje joj se divim bez obzira na to što ona može da misli o meni. Zaista se divim - rekla je Gaga.

Foto: Profimedia/Planet

- Jedino što me zaista muči u vezi sa njom jeste što sam ja i iz Italije, i iz Njujorka, i ako imam problem sa nekim, reći ću mu u lice. Ali, bez obzira na to koliko poštovanje imam prema njoj kao prema izvođaču, ne mogu da izbacim iz glave činjenicu da nije mogla da me pogleda u oči i kaže mi šta god... Ne, ne, ne, kao što sam ja to videla na je*enoj televiziji! - naglasila je Gaga pred kamerama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA