Hju Hefner sahranjen pored Merilin Monro, baš kako je i želeo

Poslednjem ispraćaju Hefnera nije prisustvovala nijedna lepotica sa kojom je osnivač "Plejboja" bio proteklih decenija

  • 3

Legendarni osnivač "Plejboja" Hju Hefner sahranjen je u subotu 30. septembra, u podne, na groblju Vestvud spomen-park u Los Anđelesu, odmah pored čuvene Merilin Monro.

IPAK NIJE OSTALA PRAZNIH RUKU: Hefnerova udovica dobila brdo para, evo ko će sve podeliti bogatstvo od 43 miliona dolara!

Na poslednji ispraćaj Hjua Hefnera nije došla nijedna od silnih lepotica sa kojima je "Plejboj" maher bio proteklih decenija, već samo njegovo četvoro dece: ćerka Kristi i sinovi Dejvid, Kuper i Marston, udovica Kristal Haris i pojedini zaposleni u "Plejboj" carstvu.

Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo je da je Hefner još 1992. odlučio da želi da počiva kraj legendarne holivudske lepotice, pa je kriptu za urnu levo od njene kupio iste godine za 75.000 dolara. 2012. godine izjavio je da "oseća duplu konekciju" sa Merilin, koja je rođena iste godine kada i on.

Foto: Guliver/Sean Gallup/Getty Images

- Verujem u simboliku. Provesti večnost kraj Merilin je previše slatko da bi bilo propušteno - izjavio je Hefner za "Los Angeles Times" 2009. godine.

Podsetimo, Hju Hefner preminuo je u 91. godini.

Foto: Guliver/Charley Gallay/Getty Images for Playbo

Supruzi Kristal ostavio je vilu u Los Anđelesu u vrednosti od sedam miliona dolara, kao i pet miliona dolara u kešu. Ostatak Hjuovog bogatstva od 43 miliona dolara podeliće ravnopravno njegovo četvoro dece, a jedan deo će pripasti Univerzitetu Južna Kalifornija i humanitarnim udruženjima.

Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

(Telegraf.rs/usmagazine.com)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA