• 3

Kevin Spejsi me je drogirao i silovao! Nova šokantna optužba protiv slavnog glumca

Neimenovani Englez tvrdi da ga je Spejsi seksualno zlostavljao 2008.

  • 3

Nakon nezapamćenog skandala koji je izbio kada je glumac Entoni Rap optužio Kevina Spejsija da ga je seksualno zlostavljao, otvorila se prava Pandorina kutija, i pljušte nove optužbe na račun poznatog glumca.

Kevinu Spejsiju oduzeta "Emi" nagrada nakon skandala koji je izbio zbog optužbe da je seksualno zlostavljao maloletnika!

Najnoviji slučaj je prijavio neimenovani Britanac, koji tvrdi da ga je Spejsi 2008. drogirao i silovao. Mladić koji je tada imao 23 godine je u svojoj tužbi naveo da se sve desilo u Londonu, i da ga je Spejsi zlostavljao kada je kod čuvenog glumca svratio na piće.

Aninimni čovek navodi za "The Sun", da se u jednom trenutku onesvestio, i da je kada se probudio, Spejsi "na njemu izvodio čin seksa". 

Printskrin: Youtube/BuzzFeedPop

Momak koji je prijavio Spejsija, kaže da je glumcu rekao da prestane, i napustio je glumčevu kuću, a Kevin ga je upozorio da nikome ne govori o ovome.

Engleska policija je potvrdila da joj je prijavljen slučaj u kojem je muškarac seksualno zlostavljao drugog muškarca, ali identitet počinioca nije otkriven.

Ipak, mnogi smatraju da se radi upravo o Kevinu Spejsiju.

Foto: Tanjug/AP

Ova priča je samo nastavak domino efekta koji je zahvatio Holivud, a usledila je nakon izveštaja CNN-a u kojem se navodi da je čak osam članova ekipe serije "House of Cards", izjavilo da ih je Spejsi seksualno uznemiravao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • kamy

    A on je naravno svratio na pice kod njega , u kom svojstvu. Da nisu mozda kucni prijatelji?

  • Svetislav

    Da i sad će odjedanput naravno neki snimak da se pojavi , naravno mutan , bla bla bla . Pare i samo pare da se izvuku !!!

  • Dr.M

    Sad još samo da se jave ostale Klintonove žrtve.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima