≫ 

75. ZLATNI GLOBUS: Holivudske zvezde u crnini u znak podrške žrtvama seksualnog zlostavljanja

Dodela Zlatnog globusa biće održana u noći između nedelje i ponedeljka, od dva do pet časova po srednjeevropskom vremenu

  • 1

Mnoge holivudske zvezde nosiće crnu garderobu na predstojećoj dodeli Zlatnog globusa, a u znak protesta zbog seksualnog uznemiravanja u filmskoj industriji.

Evo koje holivudske zvezde Božić slave 7. januara

Britanski BBC prenosi da će se tom protestu pridružiti i muške filmske zvezde, a cilj je da se promoviše kampanja "Vreme je isteklo" (Time''s up), posvećena žrtvama seksualnog uznemiravanja i iskorišćavanja.

Jedna od nominovanih glumica Ketrin Langford rekla je da će glumci nositi crninu u znak solidarnosti sa žrtvama seksualnog uznemiravanja u Holivudu, ali i u znak borbe za jednakost polova.

Foto: AP/Tanjug

Pevačica i glumica Meri Džej Blajdž rekla je da ona lično nije doživela tako nešto, ali da će nositi crninu u znak podrške sa onima koji jesu.

Kako se navodi, 75. dodela Zlatnog globusa je prva velika ceremonija nakon što je Holivud pogođen skandalom o seksualnom uznemiravanju, a očekuje se da će i uvodna reč domaćina večeri Seta Majersa biti povećena toj temi.

Foto: Profimedia

Glamurozna 75. ceremonija dodele Zlatnih globusa biće održana na Beverli Hilsu u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu, tačnije 8. januara, od dva časa iza ponoći.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • go

    8. januar 2018 | 08:37

    Znaci podrska vazi samo za bogate i slavne, a onu obicnu sirotinju ko sljivi. Ispiranje mozga od strane Holivuda, boraca za socijalnu pravdu i feminista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA