Mnogi su sumnjali da je u drugom stanju, 4 meseca se krila od javnosti, a sada je Kardašijanka prvi put snimljena sa trudničkim stomakom (VIDEO)

Kajli Džener je uslikana u šetnji sa majkom Kris Džener i svojom najboljom drugaricom

  • 0

Nakon što se u septrembru pojavila informacija da je Kajli Džener (20) trudna sa svojim dečkom, reperom Trevisom Skotom, polusestra Kim Kardašijan se veoma retko pojavljivala u javnosti i zato i ne čudi što je veliku pažnju izazvao video na kojem je prvi put snimljena sa trudničkim stomakom.

VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! Kada vidite kakvu SEKSI guzu ima Kortni Kardašijan, zaboravićete na Kim odmah! (FOTO)

To što je Kajli, koja inače uživa u medijskim pojavljivanjima, odlučila da trudnoću krije od svih, izavalo je mnogo spekulacija - jedni su ubeđeni da je pričao o drugom stanju samo marketniški trik, dok se čak jedno vreme nagađalo da li je Kajli možda ta famozna surogat majka koja je rodila dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Ipak, nakon što je sajt TMZ.com objavio ovaj video na kojem Kajli šeta sa najboljom drugaricom Džordin Vuds, i svojom majkom Kris Džener, sve sumnje su otkonjene, i očigledno je da je Kajli zaista trudna.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA