Ovu pesmu svi obožavaju, a Robi Vilijams je poručio da je više neće pevati na koncertima i totalno šokirao fanove (VIDEO)

- Pogledam ljude u publici koji na početku pesme podignu slike svojih roditelja koji su umrli, i pomislim: "Bože, sada ću zaplakati" - izjavio je Robi Vilijams

  • 1

Čak i ljudi koji ne vole Robija Vilijamsa priznaju da je njegov hit "Angels" jedna od najlepših numera koja je snimljena u poslednjih 25 godina, pa zato i ne čudi što su Vilijamsovi fanovi zanemeli od šoka kada je Robi saopštio da ovu pesmu više neće pevati na koncertima.

Nikad nisam pomislila da ću u 22. godini planirati svoju sahranu: Potresna ispovest pevačice kojoj je ostalo još 5 meseci života

Dovoljno je reći: "Angels" uživo, to je nezaboravno iskustvo. Usotalom, ako niste bili na Robijevom koncertu u Beogradu, dovoljno je da pogledate bilo koji "lajv" snimak Vilijamsovog nastupa i sve će vam biti jasno.

A Vilijams je svoju odluku ovako obrazložio:

Foto: Milena Đorđević

- Svaki put moram da se uzdržavam da ne zaplačem i da ne izgledam patetično. Pogledam ljude u publici koji na početku pesme podignu slike svojih roditelja koji su umrli, i pomislim: "Bože, sada ću zaplakati". To me veoma emotivno iscrpljuje.

Numera "Angles" je objavljena u decembru 1997, a 2005. je u Velikoj Britaniji proglašena za najbolju pesmu u poslednjih 25 godina.

"Angles" uživo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    2. februar 2018 | 12:32

    Pjesma je nevidženo dosadna- bravo Robi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA