Gospodin Grej otkrio seksi tajnu sa snimanja filma "Fifty Shades Freed", pa rekao da li su mu nudili više novca da pokaže baš sve (VIDEO)

Džejmi Dornan otkriva čemu ga je naučila partnerka Dakota Džonson

  • 2

Treći deo trilogije "50 shades" pod nazivom "Fifty Shades Freed" podigao je potpuno očekivanu prašinu u javnosti, a Gospodin Grej, odnosno glumac Džejmi Dornan, sada je otkrio tajne sa snimanja.

Kako je rekao, imao je problem sa skidnajem gaćica, ali ga je partnerka u filmu Dakota Džonson naučila kako to da odradi mnogo brže i nežnije.

Gospodin Grej na crveni tepih došao sa seksi Dakotom, a kada se pojavila njegova žena niko nije mogao da prestane da je gleda! (FOTO)

- Mislio sam da će Dakota brže da mi objasni od reditelja... Verujem da postoji taj seksi način za skidanje ženskog donjeg veša. Postoji mnogo osetljiviji i seksualniji način da to uradite - palcem nežno povučeš u stranu...i onda polako spustiš na dole... (smeh) - otkrio je šarmantni Džejmi u razgovoru sa TV licem Konanom Obrienom.

Foto: Tanjug/AP

Mnogo se spekulisalo o tome da su mu producenti navodno nudili mnogo više novca, a sve u cilju toga da pokaže svoj penis.

- To se nije dogodilo, to ne bih ni prihvatio. Videli ste podosta moje dupe i to mi ne smeta. Videli ste i Dakotine grudi... Pokazao bih i ja svoje da ih imam. (smeh) No, mislim da ne treba da pokažem ostalo jer nije ključno za priču. Nismo snimali pornić, iako dosta ljudi to misli - rekao je Dornan.

Kako je rekao, tokom snimanja seksi scena "tamo dole" je nosio posebnu torbicu za svoj ponos.

- Ali, nije to bila malena torbica nego prilično velika! (smeh) - pohvalio se Irac.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA