UPLAŠILA SE ZATVORA! Šakira iskeširala ogromnu sumu novca nakon što su je optužili za utaju poreza, u pitanju su MILIONI!

Pevačica je "napunila džepove" španskim vlastima

  • 5

Nakon problema sa kojim se Šakira suočila, a tiče se utaje poreza za koju su je optužile španske vlasti, lepa Kolumbijka iskeširala je neverovatnu novčanu sumu! 

Ignasio iz "Kasandre" silovao Šakiru, tajna otkrivena dok je ležao u zatvoru zbog prebijanja bivše devojke?!

Šakira je bila upozorena rigoroznom kaznom i mogla je završiti u zatvoru, pa je brže-bolje vlastima platila više od 20 miliona evra (oko 22 miliona dolara), navode španski mediji.

Tužba protiv pevačice pokrenuta je još 2011. godine, a nakon što su vlasti proverile njeno finansijsko stanje u periodu od 2011-2014. godine, došli su do zaključka da je zatajila porez.

Foto: AP/Tanjug

Šakira se kao porezni obaveznik u Barseloni prijavila tek 2015. godine, a pre toga bila je prijavljena na Bahamima. U Španiji je boravila manje od šest meseci godišnje pa zakonski nije bila u obavezi da prijavljuje svoju zaradu, tvrde Šakirini advokati. Ipak, ogromna suma novca je isplaćena, a vlasti će nastaviti proveru za naredne tri godine.

Inače, Šakira je od 2015. godine zvanično građanka Španije i živi sa fudbalerom "Barselone" Žerarom Pikeom, sa kojim ima dva sina.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA