≫ 

Kako si mogla tako da ih nazoveš?! Fanovi šokirani imenima koje je Kajli Džener dala svojim rumenilima (FOTO)

- Volim te Kajli, ali zgrozila si me - jedan je od komentara

  • 1
Foto: Instagram/kyliejenner

Kajli Džener u tajnosti je iznela prvu trudnoću, a fanove i ceo svet o porođaju je obavestila tek onda kada je ćerkicu donela na svet.

Kardašijanka se prvi put posle porođaja u javnosti pojavila zajedno sa dečkom, svi blenuli u ZVERINU od 1,4 miliona dolara! (FOTO)

Nosila si dete 9 meseci da bi mu dala to ime?! Društvene mreže gore zbog imena koje je Kajli dala ćerkici! (FOTO)

Trudnički dani za rijaliti zvezdu i članicu familije Kardašijan bili su zanimljivi i kreativni, pošto je vredno radila na smišljanju imena za svoje nove kozmetičke proizvode sopstvene linije "Kylie".

Foto: Profimedia, AKM-GSI

Međutim, nakon što je objavila fotografiju nekoliko novih rumenila, fanovi su šokirano reagovali! Razlog je taj što su zgroženi imenima koje je dala rumenilima, pošto su više nego nepristojna ako se u obzir uzme to da njene proizvode mahom kupuju tinejdžerke.

"Volim te Kajli, ali zgrozila si me nazivima ove kozmetike!", "Koji ku**c, Kajli?! Kako možeš tako nazvati rumenila, a milionima tinejdžerki si uzor. Doslovno se nisi mogla setiti nikakvih drugih imena za tu šminku?", samo su neki od komentara na njenu odluku.

Foto: Instagram/kyliejenner

Neka od imena su "orgazam", "super orgazam", "nevinost", "jedva legalna", a ono što je dodatno sve ostavilo bez teksta jeste Kajlina izjava kako ju je upravo trudnoća inspirisala za kreativnost.

- Uložila sam mnogo truda i radila sam na detaljima - rekla je Kajli.

Inale, Džener je prvu liniju ruževa lansirala 2015. godine, a prodata je u rekordnom roku. Potom je pokrenula čitavu liniju "Kylie Cosmetics", a od lansiranja 2016. do danas zaradila je oko 278 miliona funti. Procenjuje se da će do 2022. postati bilionerka.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA