Spilberg najavio: Harison Ford poslednji put kao Indijana Džons, ali to nije jedina promena!

Vrlo lako bi se u glavnoj ulozi umesto Harisona Forda mogla naći žena

  • 0

Snimanje petog nastavka kultnog filma "Indijana Džons"počinje sledeće godine, a u bioskope bi trebalo da stigne 2020. godine, reditelj Stiven Spilberg je najavio kako bi Harison Ford vrlo lako mogao obesiti svoj bič o klin.

Terminator se vratio posle operacije srca, pa čuvenom frazom pozdravio fanove! (FOTO)

Spilberg je u nedavnom intervjuu nagovestio i kako bi lik legendarnog Indijane Džonsa mogao krenuti u sasvim novom smeru. Tačnije, mogao bi postati žena!

Foto: Tanjug/AP

- Ovo će biti poslednji sa Fordom u toj ulozi, u to sam uveren, ali franšiza će se nastaviti i posle toga. Promeniće se ime Džons u Džon, ali u tome ne vidim ništa loše - rekao je reditelj.

Foto: Tanjug/AP

Reditelj je naglasio kako su žene dosta uticale na njega tokom života, a posebno je izdvojio majku i suprugu. Podsećamo Spilberg je 2015. godine izjavio kako niko ne može bolje glumiti popularnog arheologa nego što to radi Ford.

- Njega niko ne može zameniti. Mislim da se to nikada neće dogoditi - rekao je Spilberg svojevremeno, ali izgleda da se predomislio.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA