Ketrin Zita Džons se pojavila na reviji, a svi su gledali u njenu ćerku koja preti da nadmaši majku! (FOTO) (VIDEO)

Ketrin i njena lepa četrnaestogodišnja ćerka Karis bile su u centru pažnje na prestižnoj modnoj reviji u Njujorku

  • 3
Foto: Profimedia

Ketrin Zita Džons oduševljava svojim izgledom gde god se pojavi i u čemu god da prošeta, međutim, ovaj put nije jedina bila u centru pažnje. 

Žena preskočila ogradu i zaletela se na komičara optuženog za više od 60 silovanja, on joj se smejao u facu! (VIDEO) (FOTO)

Slavna glumica pojavila se na modnoj reviji brenda "Dolce & Gabbana" u nedelju u Njujorku, u pratnji svoje 14-godišnje ćerke koju ima sa Majklom Daglasom, a koja je, kao i mama, prava lepotica.

Njih dve držale su se za ruke kada su stizale na glamurozni događaj, a prema mišljenju mnogih bile su te večeri najbolje odevene majka i ćerka.

Foto: Profimedia

Ketrin i lepa Karis Zita Daglas, koja je prava mamina kopija, uz to i dete jednog od najslavnijih holivudskih parova, u septembru su se pojavile zajedno na reviji Majkla Korsa za proleće 2018.

Iako je Ketrin tada izjavila kako njena ćerka pokazuje interesovanje ka glumi, s obzirom na to da voli da posećuje modne događaje, nije isključeno da će se ipak baviti modelingom.

Inače, pre nekoliko dana svet je iznenadila vest da se još jedan od najlepših parova Holivuda razvodi, a šta se krije iza razlaza Čeninga Tejtuma i Džene Duan pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.DZ

    12. april 2018 | 08:50

    Ketrin je najjaca riba holivuda.Bila i ostala.BOMBA

  • plavi safir

    12. april 2018 | 07:39

    Baš je prelepa! Ali pored ovakvih roditelja nije ni čudo!

  • Veki

    12. april 2018 | 15:16

    Lepa na mamu i rat,lepo i skromno obucena svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA