≫ 

Posle 2 godine završena istraga: Policija objavila snimak Princa nastao dan pre njegove smrti (VIDEO)

- Jednostavno nemamo dovoljno dokaza da ikoga optužimo za zločin u vezi s smrću Princa - rekao je tužilac okruga Karver Mark Mec

  • 0

Dve godine nakon što je poznati muzičar Princ preminuo, tužilaštvo je odlučilo da neće podignuti nikakve optužnice, jer navode da je nemoguće da se utvrdi kako je on nabavljao lekove koji su ga na kraju i ubili.

Fanovi u šoku: Najplaćeniji svetski di-džej Avicii pronađen mrtav!

- Jednostavno nemamo dovoljno dokaza da ikoga optužimo za zločin u vezi s smrću Princa -rekao je tužilac okruga Karver Mark Mec na konferenciji za novinare nakon dvogodišnje istrage o smrti pop zvezde.

Podsetimo, Princ je pronađen mrtav u svojoj kući u Pejsli parku u Minesoti 21. aprila 2016. godine.

Foto: AP/Tanjug

Kao zvaničan uzrok smrti navedno je predoziranje fentanilom, koji se koristi protiv bolova, ali je 50 puta jači od heroina.

Mec je dodao da ne postoje dokazi da je pilule koje je Princ uzeo, prepisao lekar, preneo je Rojters. On je dodao da dokazi pokazuju da je Princ mislio da uzima "Vikodin", lek koji mu je prepisan, a ne lek koji sadrži potencijalno smrtonosan fentanil, dodaje BBC.

Foto: AP/Tanjug

U međuvremenu, policija je objavila snimak koji je nastao uoči smrti Princa. U pitanju je video materijal na kome se vidi kako muzičar posećuje ordinaciju svog doktora:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA