Voliš starije frajere? Isplivali snimci na kojima Morgan Frimen postavlja neprimerena pitanja novinarki! (VIDEO)

"Entertainment Tonight" pronašao je snimak iz 2016. godine na kojem se vidi kako Frimen postavlja pitanje novinarki Ešli Krosan da li je udata

  • 8
Morgan Frimen, Foto: Tanjug/AP

Glumca Morgana Frimena nekoliko žena je optužilo za seksualno uznemiravanje, a sada su isplivali i snimci na kojima se vidi kako glumac tokom intervjua novinarkama postavlja neprimerena pitanja.

Glas Morgana Frimena uklonjen iz reklame

"Entertainment Tonight" pronašao je snimak iz 2016. godine na kojem se vidi kako Frimen postavlja pitanje novinarki Ešli Krosan da li je udata.

- Voliš li starije frajere? - upitao je on nakon čega mu je novinarka kroz smeh odgovorila da nije udata, ne dajući nikakav dugi odgovor.

Slična situacija desila se i 2015. godine kada ga je intervjuisala Dženet Mok.

- Oblačite takve haljine na pola puta između bedra i kolena, pa onda sednete ispred mene i prekrstite noge - komentarisao je on.

Mok je osudila Frimenovo ponašanje, pa je rekla sledeće:

- Bila sam veoma razočarana što se neko može ponašati tako neprijatno i što mu pri tom ne smeta što ga snimaju kamere - rekla je ona.

Glumac međutim te optužbe poriče.

- Zgrožen sam što se osamdeset godina mog života našlo zasenjeno u tren oka zbog ovakvih medijskih navoda. Žrtve seksualnog zlostavljanja zaslužuju da se njihov glas čuje i mi ih moramo slušati. Ali, nije u redu što se nešto toliko užasno kao seksualni napad izjednačava s nepriličnim komplimentima ili humorom - rekao je glumac za "Variety" i dodao:

-  Izvinjavam se svakom ko se zbog mojih komentara osećao neugodno ili kao da ga ne poštujem. To nije bila moja namera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    27. maj 2018 | 14:15

    Такође да се извинеш што си рекао за Србе да су злочинци.

  • MANEŠTANI

    27. maj 2018 | 15:28

    Od jednog Američkog tipa ništa nenormalno, nema on osećaj stida, on se smatra facom pa se tako i ponaša. Za mene je nula kao i svaki Američki Srbomrzac koji mrzi bez razloga i neprovereno.

  • Putin R.S

    27. maj 2018 | 17:57

    Jedan od mojih najomiljenih glumaca koga sam namrzo zbog nedavnih izjava o nasem narodu. Sada ti se vraca zestoko i nadam se da ces sa Kosbijem trunuti u istoj celiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA