Glas Morgana Frimena uklonjen iz reklame

Udruženje glumaca "Screen actors guild" razmatra mogućnost da glumcu oduzme i nagradu za životno delo

  • 6

Morgan Frimen, Printskrin: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Američki glumca Morgana Frimen optužen je za seksualno uznemiravanje, a iz tog razloga njegov glas je uklonjen iz reklama za kanadsku kompaniju "Skaj trejn" iz Vankuvera.

Morgana Frimena osam žena optužilo za seksualno zlostavljanje

Frimena je za seksualno uznemiravanje optužilo osam žena. Zbog cele situacije udruženje glumaca "Screen actors guild" razmatra mogućnost da glumcu oduzme nagradu za životno delo.

Optužbe protiv Frimena iznete su u sklopu istrage američke medijske kuće "CNN", a među njegovim navodnim žrtvama su i dve njihove novinarke koje su radile na snimanjima sa glumcem, kao i u njegovoj producentskoj kompaniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. maj 2018 | 12:11

    Nas si okrivio bez ikakvog razloga i na osnovu nekakvih prica umesto da dodjes i kod nas i da vidis sta je patnja, da cujes i nasu pricu. Ti si donosio zakljucke da smo mi losi ljudi, e sad placaj danak za sve. Bog te kaznio.

  • Mlj1228

    27. maj 2018 | 12:58

    Bozja pravda je uvek postojala , ali u slucaju ovog crnog i nakaradnog dripca , je stigla na vreme . Setite se samo kako je ovaj olos satanizovao Srbe i Srbiju , samo nekoliko meseci ranije . Frimana sam nekada cenio kao glumca , ne znajuci koliko je djubre , ali sada i sa seksualnim uznemiravanjima , a mozda i vise od toga , ne mogu ga smisliti.

  • Srb

    27. maj 2018 | 12:27

    Jer to onaj sto se snimao film o spitarima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA