Britni Spirs u korsetu i gaćicama pozirala sa seksi plesačima, a onda je jednim snimkom izazvala burne reakcije svojih fanova! (FOTO) (VIDEO)

- Prošlo je dosta vremena od kad nisam videla ove muškarce. Imali smo neverovatnu saradnju na jednom setu - rekla je Britni

  • 2
Britni Spirs, Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Pop pevačica Britni Spirs (36)  pokazala je dobro izvajanu figuru u belom korsetu i crnim gaćicama kada je pozirala sa plesačima Vilijamom Gomezom i Lejkom Smitsom.

Britni Spirs se kune u ove vežbe - zbog njih je prava seks bomba

Ova dva plesača inače često plešu na koncertima njene koleginice Dženifer Lopez.

- Prošlo je dosta vremena od kad nisam videla ove muškarce. Imali smo neverovatnu saradnju na jednom setu - rekla je Britni.

Međutim, fanovima je ostalo nejasno zašto su se ponovo okupili, pa su posumnjali da je reč ili o novom spotu ili reklami.

Britni Spirs sa plesačima, Foto: Instagram/britneyspears

Britni je tokom njihovog druženja odglimila scenu iz filma "Zgodna žena", a snimak je objavila na svom Instagram profilu i time izazvala različite reakcije svojih fanova.

Britni Spirs sa plesačima, Foto: Instagram/britneyspears

Pevačica je sedela u bade-mantilu pokraj otvorenog prozora, a u jednom momentu je podigla ruke i time zabrinula svoje obožavaoce koji su joj odmah rekli da to više ne radi, međutim bilo je i onih koji su pohvalili njen talenat za imitacije.

 
Don’t you just love Pretty Woman!! A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA