Ovo ni najveći fanovi nisu znali: Ova odvratna scena je izbačena iz "Seks i grada"

- Užasno je što smo to uopšte snimili - rekla je scenarista serije Ejmi B. Haris

  • 2

Jedna od najpopularnijih svetskih serija jeste "Seks i grad", a ovih dana pojavila se još jedna neispričana priča vezano za ovo ostvarenje. Naime, reditelj "Seks i grada" Daren Star otkrio je da je izbačena jedna odvratna scena iz prve sezone u kojoj Šarlot odbija da oralno zadovolji muškarca.

- On u epizodi stalno gura njenu glavu prema svom polnom organu pokušavajući da je nagovori na oralni seks. A i jedan zlatni retriver je stalno u kadru. Uvređena Šarlot ga zatim optužuje da je oralni seks jedino što hoće od nje i izjuri iz sobe. A kada se vrati dočekuje je užasan prizor u kojem mu njegov zlatni retriver pruža oralno zadovoljstvo - rekao je Daren Star u intervjuu za "Veniti fer“.

Ovu priču potvrdila je i scenarista serije Ejmi B. Haris.

- Užasno je što smo to uopšte snimili i što smo snimali njega kako maže puter od kikirikija na svoj penis - rekla je ona.

Televizija HBO, koja stoji iza serije "Seks i grad, odlučila je da se ta scena izbaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    11. jun 2018 | 00:23

    nikada nisam uspeo 10 minuta da nateram sebe da gledam ovu toliko plitku seriju. Prica o cetri napaljene zene...totalno smaranje, sa pregrst zenskih tema, koje muskarce ne zanimaju 0.1%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA