Žerar Depardje optužen za silovanje 47 godina mlađe koleginice

Slavni glumac je pod istragom zbog prijave da je silovao mladu koleginicu u svojoj vili u Parizu

  • 7

Čuveni francuski glumac Žerar Depardje (69) optužen je da je 19. avgusta ove godine silovao dvadesetdvogodišnju glumicu u svom domu u Parizu. 

Policiji je slučaj prijavljen početkom ove nedelje, a svetski mediji su objavili kako se silovanje navodno dogodilo u glumčevoj vili u Parizu. Mlada devojka izjavila je kako ju je glumac "seksualno zlostavljao, a onda i silovao".

Glumac je pod istragom pariškog tužilaštva, a njegov advokat Erv Temim tvrdi kako su navodi mlade devojke čiste izmišljotine i, kako kaže, užasnut je činjenicom da će njegovog klijenta unapred osuditi.

Žerar Depardje Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Siguran sam da će na kraju ipak biti dokazano da je nevin - rekao je Depardjeov advokat za Daily Mail, a dodao je i kako će glumac sarađivati u daljoj istrazi.

Depardje je jedan od najslavnijih francuskih glumaca, iza sebe ima oko 170 uloga, a u filmskom svetu je i dalje aktivan.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    30. avgust 2018 | 22:20

    Da nije uzeo ruski pasos niko ga nikad nebi okrivio.

  • Qwer

    30. avgust 2018 | 22:23

    Možda ali ne verujem. On je 100% i zaboravio kako to izgleda.

  • dadoredstar

    30. avgust 2018 | 22:01

    Svaki oblik nasilja nad ženama mislim da ni jedan zreo normalan i zdrav čovijek neće podržati??!!Ali isto tako da niko neće podržati i današnje njihove takozvane manipulacije??!!Tj silovanje se odmah prijavljuje ne nakon godinu dvije tri?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA