≫ 

Legendarni pevač rok grupe ostao bez glasa usred nastupa: Fanovi razočarani zbog prekida koncerta! (FOTO) (VIDEO)

- Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pesama potpuno ga je izgubio - piše rok grupa u saopštenju

  • 2
Bono Voks na koncertu u Berlinu, Foto: Profimedia

Irska muzička grupa U2 nakon samo nekoliko pesama morala je da prekine koncert u Berlinu na kojem je u subotu uveče bilo više hiljada ljudi, jer je pevač Bono Voks ostao bez glasa.

Venecija nije mogla da se odluči čija guza je bolja! Ronaldove bivše ili sadašnje devojke (FOTO)

- Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pesama potpuno ga je izgubio - piše rok grupa u saopštenju objavljenom na njenoj mrežnoj stranici. Mediji su kasnije preneli kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

Bono Voks, Foto: AP/Tanjug

- Ne znamo što se dogodilo, konsultovaćemo se s doktorom - dodaje se u saopštenju.

- Bono je ostao bez glasa na pola druge pesme. Otpjevao je jedva još treću i ispričao se. Otišli su na pauzu da mu pokušaju spasiti glas. Nakon 20 minuta došao je neki muškarac na binu i zamolio za još strpljenja. Nakon još 20 minuta kazali su nam da im je žao i da koncert nisu u mogućnosti nastaviti - rekao je čitatelj koji je bio u Berlinu.

Bio je to drugi i poslednji uzastopni koncert u Berlinu održan u okviru turneje. Međutim, publika očekuje da će se koncert ponoviti.

Pogledajte kako je pevač ostao bez glasa na koncertu u Berlinu:

VIDEO: Marija Šerifović prvi put probala pivo na koncertu, pa carskim komentarom zasmejala celu publiku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA