Osećam se kao super žena! Džej Lo se pohvalila bicepsom i moćnom porukom se obratila milionima fanova (FOTO)

Dženifer Lopez ne prestaje da motiviše i oduševljava obožavaoce širom planete

  • 5
Dženifer Lopez/ Foto: Profimedia

Ne samo da Dženifer Lopez (49) sjajno izgleda, već je i u savršenoj formi, a pored prevelikih obaveza oko turneja, projekata i samog treniranja, uspeva da bude i sjajna majka blizancima Maksimilijanu i Emi (10) koje ima iz braka sa Markom Entonijem.

Džej Lo je svoje emocije podelila sa fanovima na Instagramu, a navela je da se sada, posle 12 održanih koncerata i sa samo tri koncerta do kraja turneje, oseća kao superžena.

Bez gaćica, golih kukova... Paklena haljina Džej Lo jedva pokrila ono što ne sme da se vidi! (FOTO) (VIDEO)

- Osećam se kao superžena nakon koncerta! Kad sam započela ovu misiju, mislila sam kako ću uspeti da izguram 15 šoua u 27 dana, to je mnogo... Ali sam obećala samoj sebi da ću, umesto da me to demotiviše, na samom kraju biti čak i jača... Vežbaću i biću u najboljoj životnoj formi... Bilo je momenata kada sam bila umorna, tu su bila i putovanja, i morala sam da uklapam svoje vežbanje kako god i gde god sam umela... Ali, evo nas, još samo tri koncerta su ostala! I obuzimaju me tolike emocije, ali iznad svega se osećam jako, srećno i zahvalno! - napisala je Dženifer.

Džej Lo: Osećam se kao superžena! Foto: Instagram/jlo

Dženifer Lopez inače već godinama trenira boks i svakodnevno trenira sa privatnim trenerom, pa i ne čudi da ima telo i formu jedne, u najmanju ruku, 25-godišnjakinje.

VIDEO: Uf! Kada je Džej Lo zatresla guzom na sceni, sve je stalo, ali faca njenog dečka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA