≫ 

3,5 miliona dolara nestalo za 15 minuta! Stravični požar "progutao" vilu Kejtlin Džener, ona se nakon evakuacije oglasila snimkom sa devojkom (VIDEO)

Vila ima 3.500 metara kvadratnih, a Kejtlin ju je 2015. kupila za 3 miliona 575.000 dolara

  • 2
Požar je progutao vilu Kejtlin Džener, Printskrin: tmz.com, Foto: Tanjug/AP

Kejtlin Džener ostala je bez vile u Malibuu, usled stravičnih požara u Kaliforniji zbog kojih je iseljeno skoo 200.000 ljudi!

Kejtlin, inače otac Kim Kardašijan, uspela je da se evakuiše iz vile sa svojom devojkom Sofijom Hačins i psima, a kako piše TMZ požar je u petak poslepodne potpuno uništio vilu.

Kejtlin je u ovoj kući boravila od 2015. godine, a požar nije prva prirodna nesreća koja je zadesila kuću. Naime, pošle godine jak vetar skinuo je deo krova veličine četiri spavaće sobe.

Vila ima 3.500 metara kvadratnih, a Kejtlin ju je 2015. kupila za 3 miliona 575.000 dolara.

Vila Kejtlin Džener koja više ne postoji, Foto: variety.com

Kejtlin se nakon evakuacije sa devojkom Sofijom oglasila videom na Instagramu.

Mi smo na sigurnom, u sigurnoj kući. Ne znam da li je kuća uspela da se izvuče, ili ne... Sve je u vazduhu - rekla je Kejtlin.

- Psi su napolju, na bazenu, sjajno se provode - duhovito se ubacila njena devojka Sofija, dodavši da piju vodku.

Podsetimo, vile su morale da napuste i Kim Kardašijan, kao i njene sestre Kloi i Kortni. One su se evakuisale u četvrtak, a kuću Kim i Kanjea Vesta, koja se nalazi na Hidden Hillsu, požar je "dotakao" u petak popodne.

Vila Kim i Kanjea procenjena je na 20 miliona dolara.

Kim je u petak poslepodne objavila fotografiju sa svojom sestričinom, napisavši da pokušava da se smiri nakon svega što ih je zadesilo.

- Pokušavam da skrenem misli sa ove vatre i družim se sa mojom sestričinom. Mi smo svi na bezbednom i to je jedino što je važno - napisala je Kim.

Njene sestre Kloi i Kortni evakuisane su iz domova u Kalabasasu u četvrtak uveče. Kortni je odlučila da ode u vilu sestre Kendal Džener na Beverli Hilsu, dok je Kendal bila u Njujorku na reviji "Victoria's Secret".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA