≫ 

Lijam Hemsvort nakon požara obišao vilu u kojoj je živeo sa Majli Sajrus, ono što je ostalo od njihovog doma je stravično (FOTO)

Vila je izgorela do temelja, a detalj koji je glumac podelio sa fanovima kada se vratio u uništeni dom mnogima je slomio srce

  • 3
Lijam Hemsvort se vraća u uništeni dom/ Foto: Profimedia

Stravičan požar u Kalifoniji odneo je krov nad glavom i slavnom glumcu Lijamu Hemsvortu u području Malibua.

Glumac se nakon gašenja požara vratio do svog doma u kojoj je živeo sa pevačicom Majli Sajrus, sa kojom je obnovio veridbu prošle godine.

Lijam je na Instagramu objavio tužan prizor iz nekada s ljubavlju opremljene, a sada kuće koja je potpuno uništena. Među ruševinama nalazi se i spaljeni natpis "ljubav".

Ovu sliku "pre i posle" objavili su i Majli i Lijam na Instagramu/ Foto: Instagram/liamhemsworth

- Srce nam se slama već nekoliko dana. Ovo je ono što je ostalo od moje kuće. Ljubav. Mnogo ljudi u Malibuu i okolnim mestima u Kalifoniji su izgubili svoje domove i moje srce je uz sve koji su izgubili svoje domove. Juče sam ceo dan proveo u Malibuu i bilo je sjajno videti ljude kako se drže svi zajedno i pomažu jedni drugima koliko god mogu. Volim vas, ljudi. Volim te, Malibu. Biće ovo velika avantura na putu ka novoj izgradnji - napisao je glumac na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdnA post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Podsetimo, najveći i najsmrtonosniji požar u istoriji SAD uništio je i dom Orlanda Bluma, Kejtlin Džener, Džerarda Batlera (njegovu vilu od 4,4 miliona dolara potpuno izgorelu pogledajte OVDE), Kim Kardašijan i mnogih drugih.

Ono što je ostalo od doma Lijama Hemsvorta/ Foto: Profimedia

VIDEO: Kim Kardašijan hitno evakuisana iz svoje kuće, plamen preti sve da proguta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    14. novembar 2018 | 22:09

    Jel vam palo napamet kako je izbjeglicama koji su sve izgubili zbog necijeg besa i oholosti. Sta cete zivot ide dalje.

  • montenegringo

    14. novembar 2018 | 19:54

    Platio milione a nidje betona

  • Ns

    14. novembar 2018 | 21:14

    A krokodil ulazi u bazen...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA