≫ 

Legendarni Kirk Daglas proslavio 102. rođendan i priznao da ima samo jednu želju

- Imaćemo zabavu za porodicu i najbliže prijatelje. Doći će svi moji momci i puno unuka. I dobri prijatelji poput Džefrija Kacberga, Stivena Spliberga i Rona Majera - rekao je Kirk Daglas

  • 4

Legendarni Kirk Daglas proslavio je danas, 9. decembra, svoj 102. rođendan. Slavni glumac i otac holivudske zvezde Majkla Daglas otkrio je agenciji dpa ko će sve doći na njegovu zabavu.

- Imaćemo zabavu za porodicu i najbliže prijatelje. Doći će svi moji momci i puno unuka. I dobri prijatelji poput Džefrija Kacberga, Stivena Spliberga i Rona Majera - rekao je Kirk Daglas, koji je ispričao koji kolega iz perioda zlatnog Holivuda najviše nedostaje:

- Fale mi moji stari prijatelji kao što je Bert Lankaster. Zvao sam ga 'Boit', a on mene 'Koik'. Bio je divan prijatelj, jako mi nedostaje - rekao je Daglas, koji kaže da ima posebnu želju za svoj 102. rođendan, a to je da svet postane bolje mesto za život:

- Toliko je puno netrpeljivosti... Želim da ljudi jedni prema drugima budu ljubazniji i pokazuju više poštovanja - rekao je Kirk.

Podsetimo, Majkl Daglas je nedavno dobio zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, a Kirk Daglas bio je na ovom događaju, a više o ovome možete videti OVDE.

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA