Pred svaki Božić svi gledaju bar jedan deo komedije "Sam u kući", a Kevin 28 godina kasnije tih dana ni iz kuće ne izlazi!

- Kad izađem napolje svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno - dodao je Kalkin koji se 1994. povukao iz glume. Razlog je, kako kaže, bio taj što mu je sve zajedno postalo previše

  • 4

Mekoli Kalkin, odnosno Kevin u ostvarenju "Sam u kući", Foto: Profimedia

Uloga dečaka Kevina proslavila je Mekolija Kalkina koji danas ima punih 38 godina i kaže da ga, s obzirom na to da se nije drastično promenio likom, i dalje svi u javnosti prepoznaju i zovu "Kevin".

Ipak, iako mu je uloga Kevina donela popularnost o kakvoj deca glumci sada mogu samo da maštaju, od početka emitovanja komedije "Sam u kući" prošlo je 28 godina. I nakon toliko vremena svi delovi svake godine uoči Božića prikazuju se na skoro svim televizijama, a Mekoli Kalkin, sasvim razumljivo, ne voli da bude jedan od gledalaca.

Mekoli je u razgovoru sa voditeljkom Elen Dedženeris (60) priznao da retko kad gleda "Sam u kući", a otkrio je i razlog.

- Prošlo je više od 15 godina otkad nisam pogledao ovaj film. Mnogo ljudi želi da ga pogleda sa mnom, ali meni je to istovremeno i laskajuće i jako čudno. "Sam u kući" nikad ne mogu gledati na isti način kao ostali, uvek se prisećam snimanja i kako sam se s Pepsijem u ruci skrivao iza kauča - priznao je Mekoli.

Mekoli Kalkin, Foto: Profimedia

No, ovo nije najčudnija stvar koju Kalkin 28 godina kasnije radi zbog ovog filma. Naime, kako kaže, tih dana kada svi traicionalno ponovo gledaju "Sam u kući", on ni iz kuće ne izlazi.

- Božićno vreme je "moje" vreme, vreme Mekolija. I toga sam i te kako svestan. Zato u ovo vreme godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam što je više moguće izbegavati ljude - priznao je glumac.

- Kad izađem napolje svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno - dodao je Kalkin koji se 1994. povukao iz glume. Razlog je, kako kaže, bio taj što mu je sve zajedno postalo previše.

- Bio sam umoran od svega, iskreno. U šest godina snimio sam 14 filmova, možda i više od toga. Sve mi je to postalo previše - priznao je.

Ipak, još jedan razlog za povlačenje iz glume bio je i njegov otac Kit koji ga je godinama zlostavljao i maltretirao.

- Moj otac je tada bio jako loš čovek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih ti pokazati sve svoje ožiljke sada. Znao mi je pretiti da će me udariti ne budem li dobro odradio neki posao - priznao je Mekoli gostujući početkom godine u emisiji komičara Marka Marona (55).

Mekoli Kalkin kao Kevin, Foto: Promo/Sam u Kući

Mekoli Kalkin sa 15 godina bio je milijarder i velika dečja zvezda, ali se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio sa teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt. Celi Holivud bio je zgrožen njegovim stanjem, a mnogo puta je bio na bezuspešnim odvikavanjima.

Mekoli se 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili prijatelji. Razlog je, navodno, bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis (35).

Na veliko oduševljenje njegovih obožavatelja prošle godine potpuno je iznenadio svet neverovatnom transformacijom i naglim oporavkom, a osim boljeg i zdravijeg izgleda Kalki se vratio i na filmsku scenu.

Ide mu i u ljubavi. Od 2017. godine u srećnoj je vezi s američkom glumicom i pevačicom Brendom Song (30) koja je svetsku slavu stekla u humorističkoj seriji "Lagodni život Zacka i Codyja".

Koju ulogu je Mekoli čak 3 puta odbio saznajte OVDE, a kako izgleda glumica koje je u ostvarenju "Sam u kući" igrala Keviovu majku pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    10. decembar 2018 | 15:04

    Pred Bozic mi svak egodine gledamo Josip TV seriju.TV nemamo 20 godian U Americi. A sta vam apustaju z aBozic...i dalje partizanske filmove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA