≫ 

Rekao je da u vreme Božića zbog filma ni iz kuće ne izlazi, ali Kevin je posle 28 godina ponovo "Sam u kući" i novim snimkom zapalio je društvene mreže! (VIDEO)

Ono što slobodno možemo reći jeste da se Kalkin vratio zabavniji nego ikada i da je stigao u pravo vreme

  • 3

Mali Kevin najgledaniji je dečak već 28 godina, naročito u vreme Božića kada baš svi još jednom odgledaju bar neki deo čuvenog klasika "Sam u kući".

Glumac Mekoli Kalkin koji je kao desetogodišnjak igrao malog Kevina nedavno je rekao da u vreme praznika izbegava da izlazi iz kuće jer ga svi prepoznaju, ali je 28 godina od ostvarenja ljude širom planete počastio snimkom koji pokazuje kako bi Kevin izgledao u "starijim" danima.

Gugl je u reklami prikazao kako bi izgledali prizori iz najpoznatijeg božićnog filma da su snimljene danas, kada postoje mobilni telefoni, tableti i veštačka inteligencija.

Kevin nekad i sad, Printskrin: Youtube/Google

Kratki video objedinio je sve klasične prizore omiljenog božićnog filma - od legendarnog skakanja po krevetu koje više baš i nije tako lako izvesti, jedenja omiljene testenine sa sirom, pa sve do "sređivanja" glavnih negativaca koji pokušavaju opljačkati njegov dom.

Kevin nekad i sad, Printskrin: Youtube/Google

Ono što slobodno možemo reći jeste da se Kalkin vratio zabavniji nego ikada, a snimak se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama.

Pogledajte:

Prezabavan snimak odraslog Kevina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija iz Valjeva

    21. decembar 2018 | 02:03

    Prelep film,koji me vraca u srecno detinjstvo.Eh kad bi mogle da se vrate godine unazad!!!!!

  • OAC

    20. decembar 2018 | 13:52

    Kraj je blizu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA