≫ 

Danas zarađuje milione, a evo koliko je Kortni Koks dobila novca za pojavljivanje u legedendarnom spotu Brusa Springstina (VIDEO)

Kortni Koks je te davne 1984. godine imala svega 20 godina, a pojavljivanje u spotu "Dancing In The Dark" bila joj je "odskočna daska" u karijeri

  • 0
Brus Springstin Foto: AP/Tanjug

Slavni američki muzičar Brus Springstin (69) je u svojoj bogatoj karijeri izbacio pregršt hitova, a jedna od njegovih najpoznatijih pesama je svakako "Dancing In The Dark", koja se pojavila davne 1984. godine. Za ovu numeru je naravno napravljen i spot, koji je stekao status legendarnog, a u njemu se pojavljuje i zvezda serije "Prijatelji" Kortni Koks (54).

Kortni Koks u spotu "Dancing In The Dark" Brus Springstina Printskrin: Youtube/Bruce Springsteen

Kao što je poznato, tokom izvođenja ovog hita na koncertu u Sent Pol Sivik Centru u gradiću Sent Polu u Minesoti, gde je i snimljen spot za pesmu "Dancing In The Dark", Brus izvodi glumicu iz publike na scenu i počinje s njom da đuska.

Kortni Koks i Brus Springstin đuskaju na bini Printskrin: Youtube/Bruce Springsteen

Kortni je imala tada samo 20 godina i bila glumica u usponu, a nakon audije koji je održao reditelj Brajan de Palma, koji je režirao spot "Dancing In The Dark", dobila je priliku da se pojavi u ekranizaciji ove pesme. Za svoj angažman Koksova je dobila 350 dolara. Ono što je zanimljivo jeste da Springstin u prvi mah nije ni znao da Kortni u stvari glumica, već samo jedna od mnogobrojnih obožavateljki.

Koksovoj je pojavljivanju u ovom spotu bila samo odskočna daska u karijeri, što je umela da na kraju da iskoristi. Kao što je poznato, 1994. godine dobila je ulogu u seriji "Prijatelji", gde je sa uspehom igrala lik Monike Geler, a u jednom trenutku je za svaku epizodu ovog sitkoma dobila po milion dolara.

Pogledajte spot za pesmu "Dancing In The Dark" Brusa Springstina gde se pojavljuje Kortni Koks:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA