Prvi put od 1989. dodela Oskara neće imati voditelja, ali to nije jedina šok novost na najprestižnijoj dodeli filmskih nagrada!

Osim toga, Akademija filmskih umetnosti uvela je još jednu promenu

  • 0
Kevin Hart,, Foto: Tanjug/AP

Poznati komičar Kevin Hart u decembru 2018. objavio je da neće voditi 91. dodelu Oskara.

Podsetimo, sve je krenulo od toga što su glumca kritikovali zbog njegovih starijih homofobnih izjava na Tviteru, nakon čega se Hart oglasio izjavom da neće voditi dodelu prestižnih nagrada.

- Odlučio sam da ne vodim ovogodišnju dodelu Oskara, jer ne želim da budem u centru pažnje u noći čiji su deo najslavniji i najtalentovaniji umetnici. Iskreno se izvinjavam LGBTQ zajednici za moje uvredljive reči iz prošlosti.

Žao mi je što sam povredio ljude... I dalje učim i nastaviću da učim. Moj cilj je da spajam ljude, ne da ih razdvajam. Puno ljubavi i pozdrava za Akademiju. Nadam se da ćemo se sresti ponovo - napisao je tada Hart na Tviteru.

Nakon Kevinovog odustajanja organizatori Dodele Oskara krenuli su u potragu za novim voditeljem ceremonije, ali bez uspeha!

Džimi Kimel vodio je dodelu Oskara 2018. godine, Foto: Tanjug/AP

Zbog ovoga, što je šokiralo ceo svet, Akademija filmskih umetnosti donela je odluku da po prvi put u istoriji dodelu Oskara vodi - niko!

Osim toga, na snazi će biti još neke nove promene.

Naime, Akademija je odlučila da preuzimanje pojedinih nagrada  bude snimljeno unapred i da se prisutnima u teatru prikaže dok gledaoci prate reklame, piše "Variety". Dodela Oskara će tako trajati tačno 3 sata.

Podsetimo, ova manifestacija će se održati 24. februara u Dolbi teatru.

VIDEO: Da li su Oskari uvek bili fer?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA