Bred Pit i Šarliz Teron u vezi? Upoznao ih njen bivši verenik Šon Pen, a evo šta Dženifer Aniston radi dok svet bruji o njima! (FOTO)

Slavni glumac se već oko mesec dana tajno viđa sa holivudskom lepoticom, prenose svetski mediji

  • 5

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) navodno se zabavlja sa slavnom lepoticom Šarliz Teron (43), a prema pričama slavni par se tajno viđa već oko mesec dana.

Bivša verenica holivudske zvezde Šona Pena i bivši suprug Dženifer Aniston prvo su navodno bili prijatelji, a izvori bliski paru tvrde kako je ovo Bredova prva ozbiljna ljubav nakon razvoda od Anđeline Džoli. Navodno ih je upoznao baš Šon Pen.

Bred i Šarliz su, kako prenose svetski mediji, uživali na sastanku u Los Anđelesu nakon što su bili na prikazivanju filna "Roma" prošlog vikenda u dvorcu Marmont u zapadnom Holivudu.

Holivudska lepotica Šarliz Teron/ Foto: Tanjug/AP

- Bred je došao na događaj, promenio garderobu i pridružio se Šarliz u baru - ispričao je izvor.

- Ona je pila koktele, a on je sve vreme ispijao kiselu vodu. Bili su intimni i njegova ruka je bila na njenim leđima. U jednom trenutku joj je namignuo, a oboje su tokom večeri izgledali veoma srećno - dodao je izvor.

Iako je Brad navodno, prema pričama izvora, rekao kako se nikada više neće zabavljati sa javnom ličnošću, stvari su se, prema pisanju svetskih medija, promenile.

Bred Pit i Anđelina Džoli bili su u braku do 2016. godine/ Foto: Profimedia/Abaca

- Bred potiče iz vrlo tradicionalne porodice, vrlo je blizak sa roditeljima Džejn i Bilom, a brat i sestra su mu u srećnom braku i imaju porodice. Mogu da zamislim da se ponovo oženi, ali to će biti mnogo površnija veza od dosadašnjih - tvrdi izvor blizak glumcu.

S druge strane, Bredova prva žena Dženifer Aniston (49) se posvetila sebi. Uhvaćena je na Beverli Hilsu u opuštenom izdanju kako izlazi iz spa centra, sa flašom vode u ruci, a iako ima pretrpan raspored izgleda da pronalazi vremena i za sebe, i da ne mari za glasine oko toga što je Bred u navodnoj vezi sa Šarliz.

Dženifer Aniston, sa kojom je Bred bio u braku od 2000. do 2005. godine/ Foto: Profimedia

Šarliz navodno još nije upoznala Bredovo petoro dece koju ima iz braka sa Anđelinom. Teron takođe ima dvoje usvojene dece.

(Telegraf.rs/Daily Mail, Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA